Autobedrijf Bij d'r Mathieu
  Onze vestigingen

Autobedrijf Bij d'r Mathieu

Rijksweg 68 6267 AH CADIER EN KEER (043) 407 15 38

Subaru Zes Sterren Selectie - Altijd de juiste keuze qua occassion

Zes Sterren Selectie Subaru

 

Een Zes Sterren Selectie Subaru. Dat is een uitstekende optie voor degene die zijn of haar weg wil vervolgen in een betaalbare en betrouwbare gebruikte auto. Deze occasions vindt u uitsluitend bij de Subaru 6 Sterren dealers en bij Subaru Erkend Service bedrijven. 

Binnen de Subaru-organisatie kunt u vertrouwd en zeer plezierig zaken doen. Bovendien speelt u bij deze bedrijven helemaal op zeker. Want een Zes Sterren Selectie Subaru is door hen met zorg geselecteerd en voldoet aan een groot aantal criteria. Met deze exclusieve certificering wil Subaru de hoogstaande kwaliteit onderstrepen van deze occasions.

 
 
 
 

Een Zes Sterren Selectie Subaru voldoet aan een groot aantal criteria en biedt u naast alle zekerheden ook een groot aantal voordelen.

• Jong en beperkt aantal kilometers
Een Zes Sterren Selectie Subaru is niet ouder dan 5 jaar en heeft maximaal 150.000 kilometer op de teller staan. Een jonge auto dus met de nodige wegervaringen.

• Vol jaar garantie
Een Zes Sterren Selectie Subaru wordt standaard afgeleverd met 12 maanden Bovag garantie. Reparaties die binnen deze uitgebreide dekking vallen, worden volledig vergoed.

• Garantie-uitbreiding tot 2 jaar
Wilt u meer zekerheid? Bijvoorbeeld een garantie van 24 maanden. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor het 2e jaar betaalt u (met een maximum van 25.000 km) slechts € 395,-!

• Vervangend vervoer
De kans is klein, maar mocht binnen de garantietermijn een reparatie aan een Zes Sterren Selectie Subaru noodzakelijk zijn, dan wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.

• Gratis hulpverlening
Mocht u onverhoopt met uw auto in binnen of buitenland stranden, dan is via één belletje gratis pechhulp* beschikbaar. Zonodig wordt vervangend vervoer geregeld.

*Alleen geldig in het 1e jaar.

• Kilometerzekerheid
Een Zes Sterren Selectie Subaru heeft een door de Stichting Nationale Auto Pas (NAP) gegarandeerde kilometerstand. De auto heeft dus exact gereden wat er op de teller staat.

• Omruilgarantie
U heeft in het volste vertrouwen een keus gemaakt voor een Zes Sterren Selectie Subaru. Mocht er een aantoonbare reden zijn, dan heeft u het recht op omruil binnen 14 dagen of 1000 kilometer na aankoop (vraag naar de voorwaarden).

• Gratis afleverpakket
Een Zes Sterren Selectie Subaru biedt veel rijplezier. Met het gratis afleveringspakket, bestaande uit lifehammer, 2 veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en een ‘First Aid Kit’, wordt tevens een bijdrage geleverd aan uw veiligheid.

• APK goedgekeurd

Iedere Zes Sterren Selectie Subaru heeft vlak voor aflevering een APK-keuring ondergaan en is dus ook van overheidswege (RDW) 100% verkeersveilig bevonden.

• Uitgebreide check-up
Een Zes Sterren Selectie Subaru is door in Subaru gespecialiseerde monteurs intensief geïnspecteerd op 85 vitale punten en is zodoende tiptop in orde bij aflevering.

• Inclusief servicebeurt
Afhankelijk van de kilometerstand wordt elke Zes Sterren Selectie Subaru afgeleverd met een door de fabrikant voorgeschreven kleine- of grote servicebeurt.

• Veilige banden
Subaru hecht zeer aan uw verkeersveiligheid. Daarom hebben alle banden van een Zes Sterren Selectie Subaru een profieldikte van minimaal 4 mm.

Vraag ons naar details, voordelen en voorwaarden van een Zes Sterren Selectie Subaru.